Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam

Een tuinontwerp voor elke tuin

hoverniersbedrijf Dick Lam

Tuinontwerp is een vak op zich. Een goed tuinontwerp is zijn geld dubbel en dwars waard. Wij hebben de juiste contacten om voor u het ideale tuinontwerp te laten maken. Samen met de ontwerper en Dick Lam gaan we met u om de tafel en vooral naar u w wensen te luisteren en daarbij het perfecte ontwerp te realiseren. Aan de hand van het definitieve ontwerp kunnen wij een offerte voor u maken met de juiste prijs/kwantiteit verhouding. Misschien heeft u zoiets van: "ik heb geen ontwerp nodig, ik weet precies wat ik wil" dan zijn wij u ook zonder ontwerp graag van dienst. Graag informeren wij u hierover in een geheel vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend een offerte aanvragen


Graag alle velden met een * invullen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens dit gesprek nemen wij de plannen door zodat u een vrijblijvende offerte kunt ontvangen.

Ons hoveniersbedrijf werkt voornamelijk in Soest, Soesterberg, Amersfoort, Hoogland, Leusden, Baarn, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Hilversum, Huizen, Laren, Blaricum, Naarden, Loosdrecht, Bunschoten, Eemdijk en omstreken.

FotoFotoFotoFotoFoto