Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam

Veel onderhoud?

hoverniersbedrijf Dick Lam

Wij verzorgen het onderhoud van uw tuin. Goed onderhoud is van belang om uw tuin in conditie te houden. Hoveniersbedrijf Dick Lam heeft de juiste kennis en vakmanschap in huis om uw tuin onder handen te nemen. U kunt bij ons terecht voor eenmalige opdrachten of regulier onderhoud het gehele jaar door. Deze werkzaamheden voeren wij voor zowel bedrijven, particulieren en vereniging van eigenaars uit. Vooral voor bedrijven geldt dat goed onderhoud een visitekaartje voor uw bedrijf is. Wij maken geen onderscheid in kleine of grote opdrachten, of het nu gaat om het maaien van uw gazon, het onkruidvrij maken van uw tuin of een gehele snoeibeurt, het werk wordt met plezier door onze hoveniers uitgevoerd. Voor het jaarlijkse grove onderhoud van uw tuin voeren wij voor veel van onze klanten een voor- en najaarsbeurt uit. Dan moet u denken aan alles snoeien, alles bladvrij maken, schoonmaak van uw goten en onkruid verwijderen. Kortom wij nemen u het meeste werk uit handen zodat u zelf het fijne werk kunt doen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor bv een voorjaarsbeurt, najaarsbeurt of bladvrij maken van uw tuin.

Vrijblijvend een offerte aanvragen


Graag alle velden met een * invullen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens dit gesprek nemen wij de plannen door zodat u een vrijblijvende offerte kunt ontvangen.

Ons hoveniersbedrijf werkt voornamelijk in Soest, Soesterberg, Amersfoort, Hoogland, Leusden, Baarn, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Hilversum, Huizen, Laren, Blaricum, Naarden, Loosdrecht, Bunschoten, Eemdijk en omstreken.

FotoFotoFotoFotoFoto