Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam
Hoveniersbedrijf Dick Lam

Assistent hovenier

hoverniersbedrijf Dick Lam

Houd jij ervan om lekker in de buitenlucht aan het werk te zijn en ben je per direct 24-40 uur per week beschikbaar dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Ben jij een jonge enthousiaste hovenier en vind je het leuk om aan mooie projecten te werken. Dan hebben we een prachtige vacature voor jou.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn zeer afwisselend van aard, hierbij kun je denken aan het plaatsen van schuttingen en pergola’s, aanplanten van vaste planten, heesters en bomen, het aanleggen van vijvers, terrassen, tuinhuisjes, veranda’s en vlonders en het aanleggen van (sier)-bestrating. Maar ook renovatie en onderhoud van tuinen behoort tot je takenpakket.

Functie-eisen

Woonachtig in de omgeving
Vakbekwaam hovenier niveau 2 of 3.
Zelfstandig, groot verantwoordelijkheidsgevoel en pro-actief.
Team speler.
In bezit van rijbewijs B/E

Vrijblijvend een offerte aanvragen


Graag alle velden met een * invullen.

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Tijdens dit gesprek nemen wij de plannen door zodat u een vrijblijvende offerte kunt ontvangen.

Ons hoveniersbedrijf werkt voornamelijk in Soest, Soesterberg, Amersfoort, Hoogland, Leusden, Baarn, Bilthoven, De Bilt, Zeist, Hilversum, Huizen, Laren, Blaricum, Naarden, Loosdrecht, Bunschoten, Eemdijk en omstreken.